Per heden is het mogelijk om bij ons uw chihuahua of Pomeranian onder te brengen tijdens uw vakantie, of als u een dag of weekendje weg gaat. Wij hebben een heerlijke omheinde tuin   ( 2200m2)   waar ze kunnen ravotten, rollen in het gras of lekker kunnen genieten op hun stretch bedje van een  heerlijk bot!!  Doordat wij aardig wat bomen in de tuin hebben kunnen ze een eigen schaduwplekje zoeken. De temperatuur is daardoor aanzienlijk lager. Hoe fijn is dit! Voor de zonaanbidders hebben wij de stretchers klaar staan met heerlijke zachte dekens zodat zij lekker kunnen genieten van de zon. Een zwembadje mag  natuurlijk niet ontbreken evenals de ballenbak.Is het te warm dan kunnen ze naar binnen lopen waar de airco aanstaat in de woonkamer of keuken.   Als het regent bieden onze bomen een natuurlijke overkapping waardoor zij droog kunnen spelen.  Ook binnen hebben ze de ruimte.

Zo kunnen ze in allerlei manden gaan liggen of de bank ...net zoals thuis.      Niets moet tijdens de vakantie. Alleen spelen, diverse zelf gedroogde  onweerstaanbare snoepjes uitproberen( want dat maakt mama Drenthe ) , luieren, sniffen en knuffelen etc.  


Op facebook zal ik regelmatig foto's en filmpjes plaatsen van uw chihuahua. U mag uiteraard ook een berichtje sturen hoe het gaat. 

U dient uw eigen voer mee te nemen. Voorzien van naam van uw hondje

(Wij zien te vaak dat hondjes die niet  gewend zijn aan ons eten buikpijn krijgen en aan de diarree gaan. ) 

  • Drogen de "snacks" zelf. Dit puur omdat het geen onnatuurlijke toevoegingen zoals geur-, kleur- of smaakstoffen bevatten. En natuurlijk het belangrijkste --> ze vinden het heerlijk!!

Binnen kijken is helaas niet mogelijk.  Dit is  gereserveerd voor de roedel.


Zomers als de temperaturen stijgen hebben wij heerlijk de airco aan door het gehele huis.  

En s' winters als het koud is liggen de hondjes heerlijk bij de haard in een mandje of op een kleedje.
Mandjes speelgoed e.d. is in overvloed aanwezig. Wat ze wel erg fijn vinden is  iets vertrouwds van thuis ( gedragen shirt o.i.d. )
Verder staan er op meerdere plaatsen in huis en in de tuin, dag en nacht vers water voor uw hond beschikbaar. 
Zij krijgen dagelijks of wekelijks een borstelbeurt, ter controle van de gezondheid. Een wasbeurt met verzorgende professionele hondenshampoo, droog föhnen wanneer uw hond weer naar huis gaat  kunt u bijboeken via uw reservering.Het paspoortje dient u mee te nemen ter controle en deze zullen wij bewaren voor u.

Inentingen

Verplicht is dat uw chihuahua of Pomeranian is ingeënt of getitterd tegen hondenziekte, Parvo en leverziekte , is ontwormd, ontvlooid en de extra neus-enting tegen kennelhoest heeft gehad.(min. 3 weken van te voren)  

Uw Chihuahua dient vrij van vlooien te zijn wanneer u hem/haar brengt, dus ontworm en ontvlooi uw chihuahua 1 week voordat hij/zij naar het hotel wordt gebracht. Zien wij vlooien en/of wormen tijdens het verblijf van uw chihuahua dan zullen wij hem/haar hier uiteraard voor behandelen. Deze kosten zijn voor uw rekening.

*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*

Zoekt u een goed logeeradres voor uw chihuahua  of pomeranian neemt u dan  gerust vrijblijvend contact met mij op.

06-15247406
Laura

Tot snel in ons 5***** Chihuahua Hotel!🏡🐕
Kate
Kate

De dwergkeeshond , ook wel de Pomeranian genoemd met een max. schouderhoogte van 25cm  is ook welkom in onze opvang.
 

De kleine kees met schouderhoogte v.a. 25cm is voor onze roedel al te groot ook al weegt de hond minder dan 5 kg.


* Omdat wij in huiselijke sfeer opvangen kunnen wij GEEN  loopse teefjes aannemen. 

 Indien uw teef loops wordt in de opvang zal de hond DIRECT opgehaald moeten worden.  
Is dit niet mogelijk dan word er €50,- extra per week gerekend.